Wat kun je verwachten?

In de komende weken zullen we geleidelijk onze nieuwe huisstijl en website-elementen introduceren. Dit proces hebben we bewust geleidelijk gehouden om ervoor te zorgen dat jullie een soepele overgang ervaren

Wat verandert er?

1. Website-ontwerp: We hebben hard gewerkt aan een moderner, gebruiksvriendelijker ontwerp dat gemakkelijker te navigeren is en beter aansluit bij onze identiteit.

2. Kleurenpalet: Onze nieuwe kleuren weerspiegelen beter wie we zijn en wat we vertegenwoordigen. Deze kleuren zullen geleidelijk aan in alle aspecten van onze communicatie en materialen worden geïntegreerd.

3. Logo en visueel materiaal: Ons logo krijgt een subtiele make-over die onze evolutie en groei benadrukt. Ook ander visueel materiaal zal worden aangepast om cohesie te creëren binnen ons merk.

4. Inhoud: We zullen de inhoud van onze website actualiseren en verbeteren, zodat jullie gemakkelijker toegang hebben tot de informatie die jullie zoeken.

Hoe verloopt de overgang?

Gedurende de komende weken zullen jullie geleidelijk aan veranderingen opmerken op onze website en in onze communicatie. Dit zal geen invloed hebben op jullie vermogen om de informatie te vinden die je zoekt. We willen jullie bedanken voor jullie voortdurende steun en kijken ernaar uit om onze nieuwe look en feel met jullie te delen. Als jullie vragen hebben tijdens deze overgangsperiode, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Met enthousiasme voor de toekomst.

Directie Somos Thuiszorg